Gidsen

Jaap van der Mei: "Een structurele bijdrage leveren aan de zorg, dat is wat ik wil. Als interim-manager heb ik jarenlange ervaring opgedaan onder meer met gehandicaptenzorg, indicatiestelling, maatschappelijk werk, thuiszorg en forensische psychiatrie.

Mijn aanpak is ongemerkt steeds meer Rijnlands geworden. Simpel, omdat het werkt.*) Nu zet ik mijn kennis en specifieke ervaring in om bestuurders te gidsen die de omslag naar Rijnlands willen maken. Want Rijnlands organiseren is een krachtig middel om zorginstellingen structureel en duurzaam te versterken. Zelfsturende teams kunnen niet zonder.

De omslag naar Rijnlands is een ware paradigmashift. Dat is iets anders dan implementeren of uitrollen. Het draait om het veranderen van werkovertuigingen. Mijn veranderkundige aanpak is daarop geënt. Zie ook het boek Zelf zien dan geloven.”

*) Zie mijn boeken 'Scherp stellen - Goed zien (2017)''Herverdelen van eigenaarschap' (2016)'Fatale en Vitale Spiralen in de Zorg' (2010)  en Zelf zien dan geloven.

Gidsen

Onze opdrachtgevers

Logo Zorgaccent.PNG   Logo betuwe nieuw      Logo Amstelring200breed           logo zonnehuisgroep amstelland   logo kalorama nieuw

logo reinier van arkel    SWZ LOGO 1024x512    logo karakter   Logo de wever 1