Naar zelforganiserende teams in de zorg

Een veranderkundig perspectief
ISBN 978-90-815-3094-1
Paperback, 350 pagina’s

Gebundelde ervaring

Het boek is geen verzameling A4-tje wijsheden over zelforganisatie. Het is wel een bundeling van een decennium vol ervaringen. Wat werkt wel en wat werkt niet. En bovenal begrijpen waarom iets wel of juist niet werkt. Met als resultaat 350 pagina’s vol met praktische richtlijnen (‘raamwerken’) geschraagd met tal van veranderkundige inzichten. Het gaat ook niet alleen over zorgteams. Alle geledingen komen aan bod.

Werk- of leesboek

In deel 3 staan die raamwerken per geleding beschreven. Deel 2 beschrijft de achterliggende veranderkundige inzichten en deel 1 vormt het fundament. De ene lezer werkt liever van achter naar voren vanuit een praktisch vraagstuk, de ander leest van voren naar achter om zichzelf te laden met kennis.

Geen blauwdruk, wel een gids

Je kunt het boek zien als een gids. Zowel vooraf (‘wat staat mij te wachten en hoe bereid ik mij voor?’) als onderweg (‘hoe vlieg ik dit vraagstuk handig aan?’). De combinatie van inzichten en raamwerken leent zich goed om tot een maatwerk aanpak voor de eigen organisatie te komen. Het is daarom veel meer dan een blauwdruk.

Verkrijgbaarheid

Het boek is te bestellen bij managementboek.nl.

Boekpresentaties

Als u belangstelling hebt voor een presentatie n.a.v. het boek, neem dan gerust contact op (mobiel 06 22387518 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Naar zelforganiserende teams in de zorg

Onze opdrachtgevers

Logo Zorgaccent.PNG   Logo betuwe nieuw      Logo Amstelring200breed           logo zonnehuisgroep amstelland   logo kalorama nieuw

logo reinier van arkel    SWZ LOGO 1024x512    logo karakter   Logo de wever 1