Habitat

Rijnlands organiseren lost tal van praktische bedrijfsvraagstukken op. De kracht van Rijnlands is daarnaast dat het op een natuurlijke manier bij het karakter van de zorg past. Vier voorbeelden:

  • Bij Rijnlands draait het om de stakeholders, met de zorgvrager en zorgverlener voorop. De zorgrelatie wordt daardoor evenwichtiger wat een prachtige basis vormt voor het leveren van goede zorg.
  • Professionals krijgen alle ruimte om hun vakmanschap in te zetten. "Maatwerk" is geen loze kreet meer.
  • Samenwerking, solidariteit en gemeenschapszin zijn typisch Rijnlands. Teamwork wordt onderdeel van de cultuur en samen iets creëren wordt een zelfstandige waarde. In de zorg past dat uitstekend.
  • Zelfsturende teams die vanuit eigenaarschap tot mooie zorg komen. Het denken en doen, zo belangrijk in vakmanschap, zijn weer verrenigd.

Rijnlands organiseren vormt aldus een natuurlijke habitat voor de zorg. Goed voor medewerker en klant. En de garantie voor een gezonde organisatie.

Habitat

Onze opdrachtgevers

Logo Zorgaccent.PNG   Logo betuwe nieuw      Logo Amstelring200breed           logo zonnehuisgroep amstelland   logo kalorama nieuw

logo reinier van arkel    SWZ LOGO 1024x512    logo karakter   Logo de wever 1